زمانی که لوبیای خشک پس از پخته شدن خورده میشود تمام قسمتهای آن جذب بدن نمیشود و قسمت جذب نشده در داخل روده بزرگ باقی میماند.
دکتر مجید محسنی، در گفت و گو با ایسنا، گفت: باکتریهای درون روده به همراه این مواد جذب نشده لوبیا مقداری مواد شیمیایی مخصوص تولید میکنند که جذب بدن شده و باعث کاهش کلسترول خون از نوع LDL میشود، به همین دلیل لوبیا برای قلب مفید است.
وی تصریح کرد: به علت فعل و انفعالاتی که به صورت تخمیر در روده انجام میشود مقدار زیادی عوامل کنترل کننده سرطان تولید میشود.
همچنین مصرف آن میزان فشار خون را به میزان 5 تا 6 درصد کاهش میدهد.